Lägenheter och bostadsrätter i Tibro

Hitta en lägenhet i Tibro

Annons:
I Tibro finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 12 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Tibro. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Tibro som du är nöjd med kan du se dig om i Västra Götaland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Tibro hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Tibro.

Lägenhet i Tibro - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Tibro som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Tibro.

Svensk Fastighetsförmedling
0504 - 109 00Magnusson Design AB
Järnvägsg. 13
543 50 TIBRO


Tibrobyggen, AB
Allén 5
543 30 TIBRO


Västanå Fastigheter AB
0504 - 124 35Idun Fastigheter I Tidaholm AB
Yangs Fastigheter AB
Sörsågen 1
543 92 TIBRO


Hörnebo Fastighets- O
Sörsågen 4
543 92 TIBRO


Snickaren 1
Hästekulla Ottostorp 2
543 91 Tibro


Hus & Fix I Hörnebo AB
Stigstaholmsv. 14
543 34 TIBRO


Rdi Linden 16 AB
Sveag. 4
543 32 TIBRO


Yc Fastigheter AB
Sörsågen 1
543 92 TIBRO


Locustella Liljan ABAnnons:


Lär dig mer om Tibro - korta fakta

Tibro är en tätort i Västergötland samt centralort i Tibro kommun, Västra Götalands län. Tibro ligger knappt två mil öster om Skövde. Genom Tibro flyter ån Tidan som har bidragit till ortens namn. Orten är en stationsort då samhället har byggts upp kring järnvägen.

Yta: 737,14 hektar
Invånarantal: 8018, år 2010

Pris på bostadsrätter i Tibro

Eftersom priset på en bostadsrätt i Tibro varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Tibro för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Tibro.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Tibro som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västra Götaland.