Lägenheter och bostadsrätter i Tanumshede

Hitta en lägenhet i Tanumshede

Annons:
I Tanumshede finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Tanumshede. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Tanumshede som du är nöjd med kan du se dig om i Västra Götaland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Tanumshede hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Tanumshede.

Lägenhet i Tanumshede - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Tanumshede som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Tanumshede.

Tanums Bostäder AB
Affärsv. 3
457 30 TANUMSHEDE


Havstens Fastighetsförvaltning AB
Industriv. 5
457 31 Tanumshede

Annons:


Lär dig mer om Tanumshede - korta fakta

Tanumshede är en tätort i Bohuslän och centralort i Tanums kommun, Västra Götalands län, 55 km nordväst om Uddevalla. Orten ligger strax väster om E6, nästan exakt mitt emellan Oslo och Göteborg, och inte långt från kustsamhällena Grebbestad och Fjällbacka.

Yta: 187,48 hektar
Invånarantal: 1697, år 2010

Pris på bostadsrätter i Tanumshede

Eftersom priset på en bostadsrätt i Tanumshede varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Tanumshede för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Tanumshede.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Tanumshede som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västra Götaland.