Lägenheter och bostadsrätter i Svanesund

Hitta en lägenhet i Svanesund

Annons:
I Svanesund finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Svanesund. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Svanesund som du är nöjd med kan du se dig om i Västra Götaland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Svanesund hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Svanesund.

Lägenhet i Svanesund - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Svanesund som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Svanesund.

Bostadsrättsföreningen Sångsvanen
Hedströms v. 17
472 31 Svanesund

Annons:


Lär dig mer om Svanesund - korta fakta

Svanesund är en tätort på Orust och ligger vid sundet mellan östra sidan av ön och Bohusläns fastland. Över sundet finns vägfärjeförbindelsen Svanesundsleden. Tätorten är Orusts näst största efter Henån och sträcker sig ett par kilometer inåt land från färjeläget.

Yta: 154,45 hektar
Invånarantal: 1518, år 2010

Pris på bostadsrätter i Svanesund

Eftersom priset på en bostadsrätt i Svanesund varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Svanesund för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Svanesund.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Svanesund som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västra Götaland.