Lägenheter och bostadsrätter i Stenungsund

Hitta en lägenhet i Stenungsund

Annons:
I Stenungsund finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 10 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Stenungsund. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Stenungsund som du är nöjd med kan du se dig om i Västra Götaland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Stenungsund hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Stenungsund.

Lägenhet i Stenungsund - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Stenungsund som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Stenungsund.

Gofab Fastighetsbyrå AB
Göteborgsvägen 28
444 30 STENUNGSUND


Svensk Fastighetsförmedling
Strandv. 12
444 31 Stenungsund


Stenungsundshem AB
Ö. Köpmansg. 6
444 30 STENUNGSUND


Peab
Idrottsv. 1
444 31 Stenungsund


Fastighetsbyrån
Jullen 5
444 30 STENUNGSUND


Västkustens Solskydd Stenungsund
Bergsv. 7
444 42 Stenungsund


Trivsellägenheter i Stenungsund AB
Koppersv. 26
444 42 Stenungsund


Indus Sverige AB
Ängsv. 9
444 31 Stenungsund


Mtl Service Cz S.R.O Sverige Filial
Ängsv. 5
444 31 Stenungsund


Swedrev Fastighets AB
C W Borgs v. 4
444 31 Stenungsund

Annons:


Lär dig mer om Stenungsund - korta fakta

Stenungsund är en tätort i Bohuslän och centralort i Stenungsunds kommun i Västra Götalands län. Stenungsund är beläget vid Västerhavet innanför öarna Tjörn och Orust, till vilka fastlandsförbindelse utgår härifrån.

Yta: 1 111,74 hektar
Invånarantal: 9987, år 2010

Pris på bostadsrätter i Stenungsund

Eftersom priset på en bostadsrätt i Stenungsund varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Stenungsund för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Stenungsund.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Stenungsund som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västra Götaland.