Lägenheter och bostadsrätter i Sollebrunn

Hitta en lägenhet i Sollebrunn

Annons:
I Sollebrunn finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 4 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Sollebrunn. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Sollebrunn som du är nöjd med kan du se dig om i Västra Götaland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Sollebrunn hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Sollebrunn.

Lägenhet i Sollebrunn - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Sollebrunn som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Sollebrunn.

Stefan Sundell Fastigheter
Loo Sjötorp 535
441 75 SOLLEBRUNN


Plangatan Fastighets AB
Torpv. 4
441 74 Sollebrunn


Svealund Fastighets AB
Gräfsnäsv. 4
441 70 Sollebrunn


Antefast AB
Torpv. 4
441 74 Sollebrunn

Annons:


Lär dig mer om Sollebrunn - korta fakta

Sollebrunn är en tätort i Alingsås kommun. Den ligger utmed den urgamla vägen från Lödöse (senare Göteborg) till Skara, och vidare upp mot Mälardalen. Efter att landsvägen mellan Vänersborg och Alingsås anlagts på 1700-talet blev den en viktig knutpunkt. Erska kyrka ligger nära söder om tätorten.

Yta: 140,04 hektar
Invånarantal: 1440, år 2010

Pris på bostadsrätter i Sollebrunn

Eftersom priset på en bostadsrätt i Sollebrunn varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Sollebrunn för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Sollebrunn.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Sollebrunn som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västra Götaland.