Lägenheter och bostadsrätter i Sävedalen

Hitta en lägenhet i Sävedalen

Annons:
I Sävedalen finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 5 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Sävedalen. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Sävedalen som du är nöjd med kan du se dig om i Västra Götaland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Sävedalen hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Sävedalen.

Lägenhet i Sävedalen - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Sävedalen som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Sävedalen.

SkandiaMäklarna
Göteborgsv. 74
433 63 Sävedalen


Bjurfors Partille
Göteborgsv. 30
433 60 SÄVEDALEN


Fastighets AB Slottskärnan
Kvarnstensv. 30
433 02 SÄVEDALEN


Fastighets AB Slottssippan
Kvarnstensv. 30
433 70 Sävedalen


Seekat AB
Lövkullav. 17
433 60 SÄVEDALEN

Annons:


Lär dig mer om Sävedalen - korta fakta

Sävedalen, Säveåns dalgång, är en kommundel i Partille kommun. Sävedalen gränsar i väster till Göteborgs kommun och är en närförort till Göteborg. Sävedalen ingår i Göteborgs tätort. I Sävedalen finns flera matbutiker, pizzerior, frisörer, bageri, glassbar, bensinstationer och fotobutik.

Yta:
Invånarantal: 11600, år 2008

Pris på bostadsrätter i Sävedalen

Eftersom priset på en bostadsrätt i Sävedalen varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Sävedalen för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Sävedalen.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Sävedalen som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västra Götaland.