Lägenheter och bostadsrätter i Sandared

Hitta en lägenhet i Sandared

Annons:
I Sandared finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 4 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Sandared. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Sandared som du är nöjd med kan du se dig om i Västra Götaland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Sandared hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Sandared.

Lägenhet i Sandared - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Sandared som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Sandared.

Larssons Fastigheter
Göteborgsv. 20 A
518 30 SANDARED


Larssons Fastigheter Borås AB
Göteborgsv. 20
518 30 SANDARED


Ryfab Asplyckan 9 AB
Industriv. 8
518 31 Sandared


New Fashion Wear, Mikael Johansson
Sjöuddev. 20
518 32 SANDARED

Annons:


Lär dig mer om Sandared - korta fakta

Sandared är en tätort i Borås kommun, omkring en mil från Borås stadskärna. Sandared ligger vid Viaredssjön. I orten finns ett flertal badplatser. Sandared har egen järnvägsstation som ger förbindelser med såväl Borås som Göteborg.

Yta: 255,11 hektar
Invånarantal: 3160, år 2010

Pris på bostadsrätter i Sandared

Eftersom priset på en bostadsrätt i Sandared varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Sandared för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Sandared.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Sandared som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västra Götaland.