Lägenheter och bostadsrätter i Rönnäng

Hitta en lägenhet i Rönnäng

Annons:
I Rönnäng finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Rönnäng. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Rönnäng som du är nöjd med kan du se dig om i Västra Götaland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Rönnäng hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Rönnäng.

Lägenhet i Rönnäng - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Rönnäng som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Rönnäng.

Bergabo Hotell & Konferens
Kyrkv. 22
471 41 Rönnäng

Annons:


Lär dig mer om Rönnäng - korta fakta

Rönnäng är en tätort i Tjörns kommun och kyrkbyn i Rönnängs socken. Från Rönnäng utgår färjan till Tjörnekalv, Åstol och Dyrön. Här finns förutom Rönnängs kyrka, ett hotell beläget alldeles vid berget Tjörnehuvud, kallat Bergabo.

Yta: 157,27 hektar
Invånarantal: 1437, år 2010

Pris på bostadsrätter i Rönnäng

Eftersom priset på en bostadsrätt i Rönnäng varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Rönnäng för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Rönnäng.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Rönnäng som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västra Götaland.