Lägenheter och bostadsrätter i Rävlanda

Hitta en lägenhet i Rävlanda

Annons:
I Rävlanda finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Rävlanda. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Rävlanda som du är nöjd med kan du se dig om i Västra Götaland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Rävlanda hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Rävlanda.

Lägenhet i Rävlanda - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Rävlanda som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Rävlanda.

FOXMO Fastighetsbyrå
Boråsvägen ÖSTERGÅRDEN 67
438 52 RÄVLANDA


Stråhle Sweden AB
Ekedalsv. 2
438 52 RÄVLANDA

Annons:


Lär dig mer om Rävlanda - korta fakta

Rävlanda är en tätort i Härryda kommun och Björketorps socken, belägen ungefär mitt emellan Borås och Göteborg. Orten ligger vid Kust till kust-banan och är station för pendeltåg mellan de bägge städerna. Rävlanda var administrativt centrum i före detta Björketorps kommun.

Yta: 146,37 hektar
Invånarantal: 1462, år 2010

Pris på bostadsrätter i Rävlanda

Eftersom priset på en bostadsrätt i Rävlanda varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Rävlanda för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Rävlanda.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Rävlanda som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västra Götaland.