Lägenheter och bostadsrätter i Öckerö

Hitta en lägenhet i Öckerö

Annons:
I Öckerö finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 3 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Öckerö. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Öckerö som du är nöjd med kan du se dig om i Västra Götaland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Öckerö hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Öckerö.

Lägenhet i Öckerö - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Öckerö som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Öckerö.

Öckerö Bostads AB
Lammholmsv. 8 A
475 31 ÖCKERÖ


Öckerö Stranden 2 Fastighets AB
Kabyssv. 11
475 31 ÖCKERÖ


Öckerö Bostads ABAnnons:


Lär dig mer om Öckerö - korta fakta

Öckerö är en tätort på Öckerö i Bohuslän och centralort i Öckerö kommun och kyrkby i Öckerö socken. Tätorten har exempelvis tandläkare, apotek, bank, post, systembolag, bibliotek och livsmedelsaffär. Det finns även hamn, kommunhus, ishall och skolor.

Yta: 242,42 hektar
Invånarantal: 3488, år 2010

Pris på bostadsrätter i Öckerö

Eftersom priset på en bostadsrätt i Öckerö varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Öckerö för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Öckerö.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Öckerö som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västra Götaland.