Lägenheter och bostadsrätter i Munkedal

Hitta en lägenhet i Munkedal

Annons:
I Munkedal finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 6 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Munkedal. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Munkedal som du är nöjd med kan du se dig om i Västra Götaland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Munkedal hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Munkedal.

Lägenhet i Munkedal - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Munkedal som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Munkedal.

Munkedals Bostäder AB Munkbo
Brudåsv. 20
455 31 MUNKEDAL


Elma Bostäder, AB
Färlevfjordsv. 11
455 93 MUNKEDAL


Stenhus I Munkedal AB
Torreby 48
455 93 MUNKEDAL


Spegas Fastigheter AB
Klockv. 6
455 30 Munkedal


Kk Engineering AB
Bragev. 4
455 30 Munkedal


Tensor Göteborg AB
Smedbergsv. 30
455 35 MUNKEDAL

Annons:


Lär dig mer om Munkedal - korta fakta

Munkedal är en tätort i Bohuslän och centralort i Munkedals kommun i Västra Götalands län. Munkedal ligger i Foss socken 25 kilometer norr om Uddevalla och 85 kilometer söder om gränsen till Norge samt är beläget vid E6 och Bohusbanan. I de norra delarna av Munkedal rinner Munkedalsälven som sedan strålar samman med Örekilsälven.

Yta: 540,94 hektar
Invånarantal: 3718, år 2010

Pris på bostadsrätter i Munkedal

Eftersom priset på en bostadsrätt i Munkedal varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Munkedal för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Munkedal.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Munkedal som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västra Götaland.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bostadsföretag och hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.