Lägenheter och bostadsrätter i Mjöbäck

Hitta en lägenhet i Mjöbäck

Annons:
I Mjöbäck finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Mjöbäck. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Mjöbäck som du är nöjd med kan du se dig om i Västra Götaland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Mjöbäck hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Mjöbäck.

Lägenhet i Mjöbäck - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Mjöbäck som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Mjöbäck.

Solid Hus i Mjöbäck AB
Öxabäcksv. 9
512 65 Mjöbäck


Villa Mjöbäck Fastighets AB
Överlidav. 5
512 65 Mjöbäck

Annons:


Lär dig mer om Mjöbäck - korta fakta

Mjöbäck är en tätort i Svenljunga kommun och kyrkbyn i Mjöbäcks socken. Ett stort företag på orten är Västkuststugan AB, som grundades 1932.

Yta: 69,71 hektar
Invånarantal: 294, år 2010

Pris på bostadsrätter i Mjöbäck

Eftersom priset på en bostadsrätt i Mjöbäck varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Mjöbäck för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Mjöbäck.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Mjöbäck som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västra Götaland.