Lägenheter och bostadsrätter i Lysekil

Hitta en lägenhet i Lysekil

Annons:
I Lysekil finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 6 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Lysekil. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Lysekil som du är nöjd med kan du se dig om i Västra Götaland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Lysekil hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Lysekil.

Lägenhet i Lysekil - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Lysekil som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Lysekil.

LysekilsBostäder AB
Kungsg. 59
453 33 LYSEKIL


Gullmarns Fastigheter
Badhusg. 14 B
453 30 Lysekil


Lysekil Gamlestan 2:4 Fastigheter AB
Odingatan 6c
453 30 Lysekil


Lysmar AB
Lysekil
453 35 LYSEKIL


Sydskären, KB
0523 - 163 00Lysekils Sjöboh Fastigheter AB
Lyse-Fiskebäck 106
453 41 Lysekil

Annons:


Lär dig mer om Lysekil - korta fakta

Lysekil är en tätort i Bohuslän och centralort i Lysekils kommun i Västra Götalands län. Samhället ligger vid Gullmarsfjorden och är sedan mitten av 1800-talet en populär badort. Förutom den viktiga turismen omfattas näringslivet också av bland annat fiskindustri, marin forskning (havsfiskelabratorium) och petrokemisk industri i form av Preemraf

Yta: 375,43 hektar
Invånarantal: 7628, år 2010

Pris på bostadsrätter i Lysekil

Eftersom priset på en bostadsrätt i Lysekil varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Lysekil för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Lysekil.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Lysekil som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västra Götaland.