Lägenheter och bostadsrätter i Ljungskile

Hitta en lägenhet i Ljungskile

Annons:
I Ljungskile finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 7 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Ljungskile. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Ljungskile som du är nöjd med kan du se dig om i Västra Götaland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Ljungskile hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Ljungskile.

Lägenhet i Ljungskile - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Ljungskile som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Ljungskile.

Kerstin & Lasse Ström AB
Lyckornav. 35 B
459 33 Ljungskile


Natselmag AB
Treklöverv. 31
459 33 Ljungskile


Stinshuset AB
Sjötorpsv. 10
459 33 Ljungskile


Föreningen Gv För Sport och Rekreation
Strandön 183
459 93 Ljungskile


Mirabolagen AB
Solhagav. 12
459 33 Ljungskile


Joakim Bandhede
Restenäs 437
459 93 Ljungskile


Ljungsviken Fastighets AB
Solviksv. 16
459 33 Ljungskile

Annons:


Lär dig mer om Ljungskile - korta fakta

Ljungskile är en tätort i Uddevalla kommun. Ljungskile genomkorsas av Bohusbanan, samt motorvägen E6 och har från- och tillfartsvägen, länsväg 167 mot Lilla Edet. Orten är bland annat känd för fotbollslaget Ljungskile SK som sedan 2009 spelar i Superettan och som under två säsonger spelat i Allsvenskan: 1997 och 2008.

Yta: 360,14 hektar
Invånarantal: 3375, år 2010

Pris på bostadsrätter i Ljungskile

Eftersom priset på en bostadsrätt i Ljungskile varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Ljungskile för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Ljungskile.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Ljungskile som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västra Götaland.