Lägenheter och bostadsrätter i Ljung

Hitta en lägenhet i Ljung

Annons:
I Ljung finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Ljung. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Ljung som du är nöjd med kan du se dig om i Västra Götaland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Ljung hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Ljung.

Lägenhet i Ljung - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Ljung som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Ljung.

Hro Fastigheter KB
Hermanstorp Västergården 3
524 96 Ljung

Annons:


Lär dig mer om Ljung - korta fakta

Ljung är en tätort i Herrljunga kommun som år 2010 hade 734 invånare. Orten var tingsplatsen för Gäsene härad och har en station vid Älvsborgsbanan.

Yta: 86,41 hektar
Invånarantal: 734, år 2010

Pris på bostadsrätter i Ljung

Eftersom priset på en bostadsrätt i Ljung varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Ljung för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Ljung.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Ljung som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västra Götaland.