Lägenheter och bostadsrätter i Lindome

Hitta en lägenhet i Lindome

Annons:
I Lindome finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Lindome. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Lindome som du är nöjd med kan du se dig om i Västra Götaland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Lindome hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Lindome.

Lägenhet i Lindome - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Lindome som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Lindome.

Bostadsrättsföreningen Solbo N 4
Kvarnv. 6
437 33 Lindome


Förorternas Bygg AB
Heljesv. 1
437 36 LINDOME

Annons:


Lär dig mer om Lindome - korta fakta

Lindome är en tätort i Mölndals kommun och kyrkbyn i Lindome socken belägen 15 km söder om Göteborg. Lindome är belägen vid motorvägen E6/E20 och Västkustbanan. Namnet Lindome kommer av Lyng (ljung) och efterleden av hem, (boplats, gård).

Yta: 729,06 hektar
Invånarantal: 11037, år 2010

Pris på bostadsrätter i Lindome

Eftersom priset på en bostadsrätt i Lindome varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Lindome för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Lindome.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Lindome som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västra Götaland.