Bohusbostäder Surte 2:33 AB - ett bostadsföretag som kan hjälpa dig med lägenhet

Lägenhet - Bohusbostäder Surte 2:33 AB

Annons:
Bohusbostäder Surte 2:33 AB är ett företag eller verksamhet i Lerum som sysslar med lägenheter i någon form, t.ex. som hyresvärd, bostadsrättsförening eller bostadsföretag. För att få reda på om Bohusbostäder Surte 2:33 AB har några lediga lägenheter i Lerum kan du använda kontaktuppgifterna nedan för att kontakta dom. Om du inte hittar någon passande lägenhet hos Bohusbostäder Surte 2:33 AB i Lerum rekommenderar vi att du tar kontakt med något annat företag i Västra Götaland som sysslar med lägenheter.

För att få den bästa bilden över lediga lägenheter i Lerum samt se vilka bostadsrätter som är till salu i Lerum så rekommenderar vi att du kontaktar flera företag än Bohusbostäder Surte 2:33 AB som arbetar med lägenheter. När det gäller bostadsrättsföreningar kan det också vara bra att kontakta andra i föreningen för att få insikt i hur trevlig föreningen är.

Kontaktuppgifter för Bohusbostäder Surte 2:33 AB

Bohusbostäder Surte 2:33 AB
Eklövsv. 1
443 50 LERUM


Annons:


Karta och vägbeskrivning till Bohusbostäder Surte 2:33 AB

Om du vill besöka Bohusbostäder Surte 2:33 AB kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.Kommenterat om Bohusbostäder Surte 2:33 AB i Lerum