Pelldén Fastighetsförvaltning AB - ett bostadsföretag som kan hjälpa dig med lägenhet

Lägenhet - Pelldén Fastighetsförvaltning AB

Annons:
Pelldén Fastighetsförvaltning AB är ett företag eller verksamhet i Lerum som sysslar med lägenheter i någon form, t.ex. som hyresvärd, bostadsrättsförening eller bostadsföretag. För att få reda på om Pelldén Fastighetsförvaltning AB har några lediga lägenheter i Lerum kan du använda kontaktuppgifterna nedan för att kontakta dom. Om du inte hittar någon passande lägenhet hos Pelldén Fastighetsförvaltning AB i Lerum rekommenderar vi att du tar kontakt med något annat företag i Västra Götaland som sysslar med lägenheter.

För att få den bästa bilden över lediga lägenheter i Lerum samt se vilka bostadsrätter som är till salu i Lerum så rekommenderar vi att du kontaktar flera företag än Pelldén Fastighetsförvaltning AB som arbetar med lägenheter. När det gäller bostadsrättsföreningar kan det också vara bra att kontakta andra i föreningen för att få insikt i hur trevlig föreningen är.

Kontaktuppgifter för Pelldén Fastighetsförvaltning AB

Pelldén Fastighetsförvaltning AB
Bygrindsv. 2
443 38 LERUM
076 - 043 71 81

Annons:


Karta och vägbeskrivning till Pelldén Fastighetsförvaltning AB

Om du vill besöka Pelldén Fastighetsförvaltning AB kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.Kommenterat om Pelldén Fastighetsförvaltning AB i Lerum