Lägenheter och bostadsrätter i Landvetter

Hitta en lägenhet i Landvetter

Annons:
I Landvetter finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Landvetter. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Landvetter som du är nöjd med kan du se dig om i Västra Götaland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Landvetter hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Landvetter.

Lägenhet i Landvetter - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Landvetter som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Landvetter.

M&P Förvaring och Uthyrnings HB
Anna-Lisas gård 15
438 91 Landvetter


Emblad.se
Borgåsv. 27
438 32 LANDVETTER

Annons:


Lär dig mer om Landvetter - korta fakta

Landvetter är en tätort i Härryda kommun omkring 15 kilometer öster om Göteborg. Landvetter ligger öster och nordost om Landvettersjön. Riksväg 27/40 passerar genom orten som motorväg och delar den i två delar. Med sin närhet till Göteborg och till den internationella flygplatsen Göteborg-Landvetter Airport är orten en expanderande bostadsort.

Yta: 540,19 hektar
Invånarantal: 7152, år 2010

Pris på bostadsrätter i Landvetter

Eftersom priset på en bostadsrätt i Landvetter varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Landvetter för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Landvetter.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Landvetter som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västra Götaland.