Kungsförmedling - ett bostadsföretag som kan hjälpa dig med lägenhet

Lägenhet - Kungsförmedling

Annons:
Kungsförmedling är ett företag eller verksamhet i Kungshamn som sysslar med lägenheter i någon form, t.ex. som hyresvärd, bostadsrättsförening eller bostadsföretag. För att få reda på om Kungsförmedling har några lediga lägenheter i Kungshamn kan du använda kontaktuppgifterna nedan för att kontakta dom. Om du inte hittar någon passande lägenhet hos Kungsförmedling i Kungshamn rekommenderar vi att du tar kontakt med något annat företag i Västra Götaland som sysslar med lägenheter.

För att få den bästa bilden över lediga lägenheter i Kungshamn samt se vilka bostadsrätter som är till salu i Kungshamn så rekommenderar vi att du kontaktar flera företag än Kungsförmedling som arbetar med lägenheter. När det gäller bostadsrättsföreningar kan det också vara bra att kontakta andra i föreningen för att få insikt i hur trevlig föreningen är.

Kontaktuppgifter för Kungsförmedling

Kungsförmedling
Klintg. 4
456 32 Kungshamn
072 - 234 55 00

Annons:


Karta och vägbeskrivning till Kungsförmedling

Om du vill besöka Kungsförmedling kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.Kommenterat om Kungsförmedling i Kungshamn


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bostadsföretag och hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.