Lägenheter och bostadsrätter i Karlsborg

Hitta en lägenhet i Karlsborg

Annons:
I Karlsborg finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Karlsborg. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Karlsborg som du är nöjd med kan du se dig om i Västra Götaland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Karlsborg hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Karlsborg.

Lägenhet i Karlsborg - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Karlsborg som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Karlsborg.

Karlsborgsbostäder, AB
Storg. 33 A
546 32 KARLSBORG


Svensk Fastighetsförmedling
Storg. 33 A
546 32 KARLSBORG

Annons:


Lär dig mer om Karlsborg - korta fakta

Karlsborg är en tätort och centralort i Karlsborgs kommun, belägen vid Vätterns västra strand. Staden avgränsas i väster av Bottensjön. Göta Kanal delar stadens centrum med bostadskvarteren i norr. Samhället, som före 1832 hade namnet Rödesund, växte upp bredvid Karlsborgs fästning som började anläggas 1819.

Yta: 540,36 hektar
Invånarantal: 3551, år 2010

Pris på bostadsrätter i Karlsborg

Eftersom priset på en bostadsrätt i Karlsborg varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Karlsborg för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Karlsborg.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Karlsborg som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västra Götaland.