Kållereds Fastighets AB - ett bostadsföretag som kan hjälpa dig med lägenhet

Lägenhet - Kållereds Fastighets AB

Annons:
Kållereds Fastighets AB är ett företag eller verksamhet i Kållered som sysslar med lägenheter i någon form, t.ex. som hyresvärd, bostadsrättsförening eller bostadsföretag. För att få reda på om Kållereds Fastighets AB har några lediga lägenheter i Kållered kan du använda kontaktuppgifterna nedan för att kontakta dom. Om du inte hittar någon passande lägenhet hos Kållereds Fastighets AB i Kållered rekommenderar vi att du tar kontakt med något annat företag i Västra Götaland som sysslar med lägenheter.

För att få den bästa bilden över lediga lägenheter i Kållered samt se vilka bostadsrätter som är till salu i Kållered så rekommenderar vi att du kontaktar flera företag än Kållereds Fastighets AB som arbetar med lägenheter. När det gäller bostadsrättsföreningar kan det också vara bra att kontakta andra i föreningen för att få insikt i hur trevlig föreningen är.

Kontaktuppgifter för Kållereds Fastighets AB

Kållereds Fastighets AB
G. Riksv. 4
428 32 Kållered
031 - 795 40 50

Annons:


Karta och vägbeskrivning till Kållereds Fastighets AB

Om du vill besöka Kållereds Fastighets AB kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.Kommenterat om Kållereds Fastighets AB i Kållered