Lägenheter och bostadsrätter i Hova

Hitta en lägenhet i Hova

Annons:
I Hova finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 3 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Hova. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Hova som du är nöjd med kan du se dig om i Västra Götaland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Hova hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Hova.

Lägenhet i Hova - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Hova som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Hova.

Fastighetsbyrån
Torgg. 6
548 32 Hova


Arcano Invest AB
Torgg. 7
548 32 Hova


Olsson Fastigheter Skaraborg AB
Gudhammars Egendom
Hova

Annons:


Lär dig mer om Hova - korta fakta

Hova är den största tätorten i Gullspångs kommun och centralort i kommunen genom att den centrala förvaltningen har sitt säte där.[3] Den är belägen, cirka 20 km norr om Töreboda och 30 km nordost om Mariestad. Orten genomfars av E20 samt länsväg 200 och har station på Kinnekullebanan.

Yta: 179,89 hektar
Invånarantal: 1288, år 2010

Pris på bostadsrätter i Hova

Eftersom priset på en bostadsrätt i Hova varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Hova för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Hova.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Hova som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västra Götaland.