Lägenheter och bostadsrätter i Hjälteby

Hitta en lägenhet i Hjälteby

Annons:
I Hjälteby finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Hjälteby. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Hjälteby som du är nöjd med kan du se dig om i Västra Götaland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Hjälteby hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Hjälteby.

Lägenhet i Hjälteby - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Hjälteby som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Hjälteby.

Gofab Fastighetsbyrå AB
Hjältebyv. 1
471 72 Hjälteby

Annons:


Lär dig mer om Hjälteby - korta fakta

Hjälteby är en ort i Valla socken, Tjörns kommun i Västra Götalands län och landskapet Bohuslän. För bebyggelse i orten och dess kringområde har SCB avgränsat en småort, namnsatt till Hjälteby och del av Sundsby.

Yta: 43 hektar
Invånarantal: 181, år 2010

Pris på bostadsrätter i Hjälteby

Eftersom priset på en bostadsrätt i Hjälteby varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Hjälteby för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Hjälteby.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Hjälteby som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västra Götaland.