Lägenheter och bostadsrätter i Hindås

Hitta en lägenhet i Hindås

Annons:
I Hindås finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Hindås. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Hindås som du är nöjd med kan du se dig om i Västra Götaland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Hindås hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Hindås.

Lägenhet i Hindås - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Hindås som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Hindås.

Nordhouse Fastigheter AB
Alebackev. 9
438 54 Hindås

Annons:


Lär dig mer om Hindås - korta fakta

Hindås är en tätort i Härryda kommun, omkring tre mil öster om Göteborg. Orten ligger vid Västra Nedsjön och Mölndalsån börjar här. Här finns en station på järnvägen mellan Göteborg och Borås, en del av Kust till kust-banan. Den öppnades den 15 december 1894.

Yta: 291,11 hektar
Invånarantal: 2244, år 2010

Pris på bostadsrätter i Hindås

Eftersom priset på en bostadsrätt i Hindås varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Hindås för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Hindås.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Hindås som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västra Götaland.