Lägenheter och bostadsrätter i Herrljunga

Hitta en lägenhet i Herrljunga

Annons:
I Herrljunga finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 8 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Herrljunga. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Herrljunga som du är nöjd med kan du se dig om i Västra Götaland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Herrljunga hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Herrljunga.

Lägenhet i Herrljunga - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Herrljunga som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Herrljunga.

Herrljunga Bostäder AB
Torget 2 D
524 30 Herrljunga


Vivaldi i Vårgårda
Hudene Trollabo Gård
524 92 Herrljunga


Fastighetsaktiebolaget B-Å Hellstadius
Storg. 42 B
524 30 Herrljunga


Stenunga 1:2
Stenunga SPÅNGGÅRDEN
524 92 Herrljunga


M & L Fastigheter
Materialv. 3
524 32 Herrljunga


Tila AB
N. Parkg. 5
524 30 Herrljunga


Trollabo Fastighets AB
Hudene Trollabo Gård
524 92 Herrljunga


Fastighetsbolaget Tallen 3 ABAnnons:


Lär dig mer om Herrljunga - korta fakta

Herrljunga är en tätort och centralort i Herrljunga kommun, Västra Götalands län. Herrljunga är en järnvägsknut där Västra stambanan och Älvsborgsbanan korsas. I orten finns bryggeriet Herrljunga Cider och elektronikföretaget Fideltronik Scandinavia AB.

Yta: 370,54 hektar
Invånarantal: 3822, år 2010

Pris på bostadsrätter i Herrljunga

Eftersom priset på en bostadsrätt i Herrljunga varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Herrljunga för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Herrljunga.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Herrljunga som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västra Götaland.