Lägenheter och bostadsrätter i Henån

Hitta en lägenhet i Henån

Annons:
I Henån finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 4 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Henån. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Henån som du är nöjd med kan du se dig om i Västra Götaland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Henån hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Henån.

Lägenhet i Henån - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Henån som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Henån.

Svensk Fastighetsförmedling
N. Strandv. 5
473 34 Henån


Gofab Fastighetsbyrå AB
N. Strandv. 5
473 34 Henån


Fastighetsbyrån
N. Strandv. 3
473 34 Henån


SkandiaMäklarna
Hamntorget 2
473 34 Henån

Annons:


Lär dig mer om Henån - korta fakta

Henån är en tätort på Orust i Bohuslän samt centralort i Orusts kommun i Västra Götalands län. Orten har fått sitt namn efter ån som heter just Henån. Handel och annan aktivitet ökar stort under sommartid, eftersom Henån är centralort för en kommun som flerdubblar sitt invånarantal under turistsäsongen

Yta: 197,61 hektar
Invånarantal: 1816, år 2010

Pris på bostadsrätter i Henån

Eftersom priset på en bostadsrätt i Henån varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Henån för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Henån.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Henån som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västra Götaland.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bostadsföretag och hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.