Lägenheter och bostadsrätter i Härryda

Hitta en lägenhet i Härryda

Annons:
I Härryda finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Härryda. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Härryda som du är nöjd med kan du se dig om i Västra Götaland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Härryda hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Härryda.

Lägenhet i Härryda - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Härryda som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Härryda.

Beme Investment AB
Hagalundsv. 18
438 92 HÄRRYDA

Annons:


Lär dig mer om Härryda - korta fakta

Härryda är en tätort i Härryda kommun, cirka två mil öster om Göteborg. Orten är kyrkbyn i Härryda socken som givit namn åt den nuvarande kommunen. Centralort i kommunen är dock Mölnlycke. Mölndalsåns lopp går delvis meandrande längs södra sidan av samhället.

Yta: 233,97 hektar
Invånarantal: 968, år 2010

Pris på bostadsrätter i Härryda

Eftersom priset på en bostadsrätt i Härryda varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Härryda för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Härryda.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Härryda som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västra Götaland.