Vässje Bostäder AB - ett bostadsföretag som kan hjälpa dig med lägenhet

Lägenhet - Vässje Bostäder AB

Annons:
Vässje Bostäder AB är ett företag eller verksamhet i Hällevadsholm som sysslar med lägenheter i någon form, t.ex. som hyresvärd, bostadsrättsförening eller bostadsföretag. För att få reda på om Vässje Bostäder AB har några lediga lägenheter i Hällevadsholm kan du använda kontaktuppgifterna nedan för att kontakta dom. Om du inte hittar någon passande lägenhet hos Vässje Bostäder AB i Hällevadsholm rekommenderar vi att du tar kontakt med något annat företag i Västra Götaland som sysslar med lägenheter.

För att få den bästa bilden över lediga lägenheter i Hällevadsholm samt se vilka bostadsrätter som är till salu i Hällevadsholm så rekommenderar vi att du kontaktar flera företag än Vässje Bostäder AB som arbetar med lägenheter. När det gäller bostadsrättsföreningar kan det också vara bra att kontakta andra i föreningen för att få insikt i hur trevlig föreningen är.

Kontaktuppgifter för Vässje Bostäder AB

Vässje Bostäder AB
Jörgens v. 3
457 60 Hällevadsholm
0524 - 500 21

Annons:


Karta och vägbeskrivning till Vässje Bostäder AB

Om du vill besöka Vässje Bostäder AB kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.Kommenterat om Vässje Bostäder AB i Hällevadsholm