Lägenheter och bostadsrätter i Hällevadsholm

Hitta en lägenhet i Hällevadsholm

Annons:
I Hällevadsholm finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Hällevadsholm. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Hällevadsholm som du är nöjd med kan du se dig om i Västra Götaland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Hällevadsholm hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Hällevadsholm.

Lägenhet i Hällevadsholm - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Hällevadsholm som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Hällevadsholm.

Vässje Bostäder AB
Jörgens v. 3
457 60 Hällevadsholm

Annons:


Lär dig mer om Hällevadsholm - korta fakta

Hällevadsholm är en tätort och ett stationssamhälle i Munkedals kommun, Västra Götalands län. Orten genomkorsas av Bohusbanan. Tidigare gick E6 rakt genom samhället, men år 2000 invigdes den nya motorvägssträckan mellan Håby och Rabbalshede, väster om Hällevadsholm.

Yta: 91,04 hektar
Invånarantal: 772, år 2010

Pris på bostadsrätter i Hällevadsholm

Eftersom priset på en bostadsrätt i Hällevadsholm varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Hällevadsholm för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Hällevadsholm.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Hällevadsholm som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västra Götaland.