Lägenheter och bostadsrätter i Grästorp

Hitta en lägenhet i Grästorp

Annons:
I Grästorp finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Grästorp. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Grästorp som du är nöjd med kan du se dig om i Västra Götaland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Grästorp hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Grästorp.

Lägenhet i Grästorp - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Grästorp som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Grästorp.

Hemmabostäder I Grästorp Förvaltnings AB
Odinsg. 13
467 40 GRÄSTORP

Annons:


Lär dig mer om Grästorp - korta fakta

Grästorp är en tätort och centralort i Grästorps kommun i Västergötland. Grästorp var mellan 1812 och 1896 tingsplats för Åse och Viste härader.

Yta: 224,83 hektar
Invånarantal: 2969, år 2010

Pris på bostadsrätter i Grästorp

Eftersom priset på en bostadsrätt i Grästorp varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Grästorp för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Grästorp.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Grästorp som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västra Götaland.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bostadsföretag och hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.