Familjebostäder i Göteborg AB - ett bostadsföretag som kan hjälpa dig med lägenhet

Lägenhet - Familjebostäder i Göteborg AB

Annons:
Familjebostäder i Göteborg AB är ett företag eller verksamhet i Göteborg som sysslar med lägenheter i någon form, t.ex. som hyresvärd, bostadsrättsförening eller bostadsföretag. För att få reda på om Familjebostäder i Göteborg AB har några lediga lägenheter i Göteborg kan du använda kontaktuppgifterna nedan för att kontakta dom. Om du inte hittar någon passande lägenhet hos Familjebostäder i Göteborg AB i Göteborg rekommenderar vi att du tar kontakt med något annat företag i Västra Götaland som sysslar med lägenheter.

För att få den bästa bilden över lediga lägenheter i Göteborg samt se vilka bostadsrätter som är till salu i Göteborg så rekommenderar vi att du kontaktar flera företag än Familjebostäder i Göteborg AB som arbetar med lägenheter. När det gäller bostadsrättsföreningar kan det också vara bra att kontakta andra i föreningen för att få insikt i hur trevlig föreningen är.

Kontaktuppgifter för Familjebostäder i Göteborg AB

Familjebostäder i Göteborg AB
Södra v. 12
412 54 GÖTEBORG
031 - 731 67 00

Annons:


Karta och vägbeskrivning till Familjebostäder i Göteborg AB

Om du vill besöka Familjebostäder i Göteborg AB kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.Kommenterat om Familjebostäder i Göteborg AB i Göteborg