Lägenheter och bostadsrätter i Fristad

Hitta en lägenhet i Fristad

Annons:
I Fristad finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 3 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Fristad. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Fristad som du är nöjd med kan du se dig om i Västra Götaland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Fristad hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Fristad.

Lägenhet i Fristad - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Fristad som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Fristad.

Fristadbostäder AB
Stora v. 46
513 33 Fristad


Ponlin AB
Tärby Gärde Gård
513 96 FRISTAD


Yogakloster Fastighets AB
Gingri Nordtorp
513 95 Fristad

Annons:


Lär dig mer om Fristad - korta fakta

Fristad är en tätort i Borås kommun. Den ligger i norra ändan av Öresjö. Fristad är bland annat känt för konfektionsföretaget Fristads. Fristads folkhögskola är en av två folkhögskolor i Borås kommun.

Yta: 510,96 hektar
Invånarantal: 4924, år 2010

Pris på bostadsrätter i Fristad

Eftersom priset på en bostadsrätt i Fristad varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Fristad för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Fristad.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Fristad som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västra Götaland.