Lägenheter och bostadsrätter i Floda

Hitta en lägenhet i Floda

Annons:
I Floda finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Floda. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Floda som du är nöjd med kan du se dig om i Västra Götaland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Floda hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Floda.

Lägenhet i Floda - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Floda som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Floda.

Ivanson Fastigheter AB
Gamla v. 1 A
448 33 Floda


Floda Bikupan AB
Apelv. 17
448 33 Floda

Annons:


Lär dig mer om Floda - korta fakta

Floda är en tätort i Lerums kommun. Samhället ligger 54 meter över havet vid sjön Sävelångens utflöde i Säveån. I sydväst längs Säveån ligger Säveåns dalgångs naturreservat och i nordöst vid sjön Sävelången ligger Nääs slott omgivet av Nääs ekhagars naturreservat.

Yta: 584,89 hektar
Invånarantal: 8021, år 2010

Pris på bostadsrätter i Floda

Eftersom priset på en bostadsrätt i Floda varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Floda för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Floda.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Floda som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västra Götaland.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bostadsföretag och hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.