Lägenheter och bostadsrätter i Fjällbacka

Hitta en lägenhet i Fjällbacka

Annons:
I Fjällbacka finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 3 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Fjällbacka. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Fjällbacka som du är nöjd med kan du se dig om i Västra Götaland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Fjällbacka hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Fjällbacka.

Lägenhet i Fjällbacka - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Fjällbacka som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Fjällbacka.

Vgvinco AB
N. Ödsmål 2
457 41 Fjällbacka


Mörhultslagret AB
Badv. 5 B
457 40 FJÄLLBACKA


Kville Bostäder AB
Branneby Sörgård
457 43 Fjällbacka

Annons:


Lär dig mer om Fjällbacka - korta fakta

Fjällbacka är en tätort i Tanums kommun, i Bohuslän, Västra Götalands län. Mitt i Fjällbacka ligger det 74 meter höga Vetteberget. Genom berget går Kungsklyftan, tidigare kallad Ramneklovan (Korpklyftan). Klyftan fick sitt namn efter att Oscar II år 1886 besökte Fjällbacka

Yta: 104,93 hektar
Invånarantal: 859, år 2010

Pris på bostadsrätter i Fjällbacka

Eftersom priset på en bostadsrätt i Fjällbacka varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Fjällbacka för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Fjällbacka.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Fjällbacka som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västra Götaland.