Lägenheter och bostadsrätter i Färgelanda

Hitta en lägenhet i Färgelanda

Annons:
I Färgelanda finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Färgelanda. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Färgelanda som du är nöjd med kan du se dig om i Västra Götaland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Färgelanda hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Färgelanda.

Lägenhet i Färgelanda - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Färgelanda som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Färgelanda.

Nilssons Byggnads AB, Arne
Håbyn
458 93 Färgelanda


Valbohem AB
Hedekasv. 2
458 31 Färgelanda

Annons:


Lär dig mer om Färgelanda - korta fakta

Färgelanda är en tätort och centralort i Färgelanda kommun, belägen i sydvästra Dalsland och i Västra Götalands län. Näringslivet består till största delen av bilindustriföretaget IAC.

Yta: 210,42 hektar
Invånarantal: 1894, år 2010

Pris på bostadsrätter i Färgelanda

Eftersom priset på en bostadsrätt i Färgelanda varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Färgelanda för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Färgelanda.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Färgelanda som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västra Götaland.