Lägenheter och bostadsrätter i Ellös

Hitta en lägenhet i Ellös

Annons:
I Ellös finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Ellös. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Ellös som du är nöjd med kan du se dig om i Västra Götaland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Ellös hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Ellös.

Lägenhet i Ellös - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Ellös som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Ellös.

Margareta Carlsson Fastighets AB
Skäretv. 12 F
474 31 Ellös

Annons:


Lär dig mer om Ellös - korta fakta

Ellös är en tätort i Orusts kommun, belägen 15 km väster om kommunens centralort Henån. Ellös är den största industriorten på Orust, och hemort för Sveriges största fritidsbåtsvarv, Hallberg-Rassy.

Yta: 120,83 hektar
Invånarantal: 998, år 2010

Pris på bostadsrätter i Ellös

Eftersom priset på en bostadsrätt i Ellös varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Ellös för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Ellös.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Ellös som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västra Götaland.