Lägenheter och bostadsrätter i Ed

Hitta en lägenhet i Ed

Annons:
I Ed finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 4 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Ed. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Ed som du är nöjd med kan du se dig om i Västra Götaland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Ed hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Ed.

Lägenhet i Ed - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Ed som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Ed.

Edshus
Storg. 27
668 30 Ed


Västsvenska Värme & Sanitet AB
Industrig. 7
668 32 Ed


Fastighetsbolaget Faktorn AB
Faktorsg. 14
668 30 Ed


Tolserud Fastighets AB
Nolby 350
668 91 ED

Annons:


Lär dig mer om Ed - korta fakta

Ed är en tätort i nordvästra Dalsland, belägen mellan sjöarna Stora Le och Lilla Le samt centralort i Dals-Eds kommun, Västra Götalands län . Ed har ett gymnasium med bland annat turismledarutbildning, programmet har riksintag. Karlssons Varuhus är ett lågprisvaruhus, som har en av sina 13 butiker i Ed.

Yta: 382,01 hektar
Invånarantal: 2932, år 2010

Pris på bostadsrätter i Ed

Eftersom priset på en bostadsrätt i Ed varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Ed för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Ed.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Ed som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västra Götaland.