Lägenheter och bostadsrätter i Donsö

Hitta en lägenhet i Donsö

Annons:
I Donsö finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Donsö. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Donsö som du är nöjd med kan du se dig om i Västra Götaland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Donsö hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Donsö.

Lägenhet i Donsö - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Donsö som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Donsö.

Steens T&E Donsö Förvaltnings AB
Donsö Hamnv. 26
430 82 Donsö


Donsö Backe 5 AB
Donsö Backe 5
430 82 Donsö

Annons:


Lär dig mer om Donsö - korta fakta

Donsö är en tätort i Göteborgs kommun och ö i Göteborgs södra skärgård. Donsö ligger 16 kilometer sydväst om Göteborgs centrum och har 1 407 invånare (2010). Donsö kyrka uppfördes 1932 som kapell och fick sitt torn i samband med ombyggnad 1955.

Yta: 96,99 hektar
Invånarantal: 1407, år 2010

Pris på bostadsrätter i Donsö

Eftersom priset på en bostadsrätt i Donsö varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Donsö för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Donsö.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Donsö som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västra Götaland.