Frankenius Förvaltnings AB - ett bostadsföretag som kan hjälpa dig med lägenhet

Lägenhet - Frankenius Förvaltnings AB

Annons:
Frankenius Förvaltnings AB är ett företag eller verksamhet i Borås som sysslar med lägenheter i någon form, t.ex. som hyresvärd, bostadsrättsförening eller bostadsföretag. För att få reda på om Frankenius Förvaltnings AB har några lediga lägenheter i Borås kan du använda kontaktuppgifterna nedan för att kontakta dom. Om du inte hittar någon passande lägenhet hos Frankenius Förvaltnings AB i Borås rekommenderar vi att du tar kontakt med något annat företag i Västra Götaland som sysslar med lägenheter.

För att få den bästa bilden över lediga lägenheter i Borås samt se vilka bostadsrätter som är till salu i Borås så rekommenderar vi att du kontaktar flera företag än Frankenius Förvaltnings AB som arbetar med lägenheter. När det gäller bostadsrättsföreningar kan det också vara bra att kontakta andra i föreningen för att få insikt i hur trevlig föreningen är.

Kontaktuppgifter för Frankenius Förvaltnings AB

Frankenius Förvaltnings AB
033 - 13 50 30Annons:


Karta och vägbeskrivning till Frankenius Förvaltnings AB

Om du vill besöka Frankenius Förvaltnings AB kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.Kommenterat om Frankenius Förvaltnings AB i Borås