Lägenheter och bostadsrätter i Bollebygd

Hitta en lägenhet i Bollebygd

Annons:
I Bollebygd finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 4 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Bollebygd. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Bollebygd som du är nöjd med kan du se dig om i Västra Götaland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Bollebygd hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Bollebygd.

Lägenhet i Bollebygd - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Bollebygd som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Bollebygd.

Bollebo, Stiftelsen Bollebygds Hyresbostäder
Ballebov. 4
517 36 Bollebygd


Strand
Köpmansv. 4 B
517 34 Bollebygd


Annebergs Fastigheter I Bollebygd HB
Göteborgsv. 40
517 34 Bollebygd


Kvarteret Lyckebo ABAnnons:


Lär dig mer om Bollebygd - korta fakta

Bollebygd är en tätort i Västergötland och centralort i Bollebygds kommun, Västra Götalands län, och är belägen vid riksväg 40 cirka 3,7 mil öster om Göteborg och 2,5 mil från Borås. I orten finns Bollebygds kyrka.

Yta: 256,74 hektar
Invånarantal: 3566, år 2010

Pris på bostadsrätter i Bollebygd

Eftersom priset på en bostadsrätt i Bollebygd varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Bollebygd för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Bollebygd.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Bollebygd som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västra Götaland.