Lägenheter och bostadsrätter i Bengtsfors

Hitta en lägenhet i Bengtsfors

Annons:
I Bengtsfors finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 3 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Bengtsfors. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Bengtsfors som du är nöjd med kan du se dig om i Västra Götaland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Bengtsfors hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Bengtsfors.

Lägenhet i Bengtsfors - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Bengtsfors som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Bengtsfors.

Bengtsforshus AB
Källebergsg. 1
666 30 Bengtsfors


Årjängsbussarna Junior AB
Nedre Solhemsg. 2
666 31 BENGTSFORS


Petters Väg ABAnnons:


Lär dig mer om Bengtsfors - korta fakta

Bengtsfors är en tätort och centralort i Bengtsfors kommun, i landskapet Dalsland. Orten ligger mellan sjöarna Lelång och Bengtsbrohöljen och har 3 080 invånare. Tätorten har kommunens enda gymnasium och högstadium (Strömkullegymnasiet och Bengtsgården).

Yta: 326,90 hektar
Invånarantal: 3080, år 2010

Pris på bostadsrätter i Bengtsfors

Eftersom priset på en bostadsrätt i Bengtsfors varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Bengtsfors för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Bengtsfors.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Bengtsfors som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västra Götaland.