Lägenheter och bostadsrätter i Bäckefors

Hitta en lägenhet i Bäckefors

Annons:
I Bäckefors finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Bäckefors. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Bäckefors som du är nöjd med kan du se dig om i Västra Götaland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Bäckefors hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Bäckefors.

Lägenhet i Bäckefors - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Bäckefors som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Bäckefors.

Neandhers Fastigheter
Ekv. 6
668 40 Bäckefors


Bäckefors Vandrarhem
G. Bruksg. 75
668 40 Bäckefors

Annons:


Lär dig mer om Bäckefors - korta fakta

Bäckefors är en tätort i Bengtsfors kommun i Dalsland. Dalslands sjukhus ligger i Bäckefors. I Bäckefors har det legat främst järn- och pappersbruk men samtliga är nedlagda sedan länge.

Yta: 140,00 hektar
Invånarantal: 673, år 2010

Pris på bostadsrätter i Bäckefors

Eftersom priset på en bostadsrätt i Bäckefors varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Bäckefors för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Bäckefors.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Bäckefors som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västra Götaland.