Lägenheter och bostadsrätter i Åmål

Hitta en lägenhet i Åmål

Annons:
I Åmål finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 6 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Åmål. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Åmål som du är nöjd med kan du se dig om i Västra Götaland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Åmål hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Åmål.

Lägenhet i Åmål - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Åmål som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Åmål.

BO:s Fastigheter HB
Björkil 210
662 91 ÅMÅL


Bratex Byggvaror AB
Vagnmakareg. 7
662 34 åmål


Åmåls Kommunfastigheter AB
0532 - 77 71 00Centrumfastigheter Detrem
Skolg. 1
662 30 åmål


Bratex - Byggvaror AB
S. Ågatan 3
662 31 ÅMÅL


AB Bosund
S. Kyrkogårdsg. 3
662 31 ÅMÅL

Annons:


Lär dig mer om Åmål - korta fakta

Åmål är en tätort i Dalsland och centralort i Åmåls kommun i Västra Götalands län. Åmål är beläget vid Vänern. E45 och länsväg 164 samt järnvägen Vänerbanan passerar Åmål. Avstånd i kilometer till Stockholm 377, Göteborg 175, Karlstad 75 och Oslo 190.

Yta: 753,67 hektar
Invånarantal: 9065, år 2010

Pris på bostadsrätter i Åmål

Eftersom priset på en bostadsrätt i Åmål varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Åmål för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Åmål.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Åmål som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västra Götaland.