Lägenheter och bostadsrätter i Älvängen

Hitta en lägenhet i Älvängen

Annons:
I Älvängen finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Älvängen. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Älvängen som du är nöjd med kan du se dig om i Västra Götaland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Älvängen hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Älvängen.

Lägenhet i Älvängen - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Älvängen som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Älvängen.

Axelssons Fastighetsbyrå
Postv. 2
446 32 ÄLVÄNGEN

Annons:


Lär dig mer om Älvängen - korta fakta

Älvängen är en tätort i Ale kommun i Västra Götalands län. Samhället ligger drygt 3 mil nordost om Göteborg, öster om Göta älv och invid motorvägen E45 och den järnväg som tidigare kallades Bergslagsbanan, men som nu heter Norge/Vänerbanan.

Yta: 296,20 hektar
Invånarantal: 4196, år 2010

Pris på bostadsrätter i Älvängen

Eftersom priset på en bostadsrätt i Älvängen varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Älvängen för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Älvängen.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Älvängen som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västra Götaland.