Lägenheter och bostadsrätter i Ullånger

Hitta en lägenhet i Ullånger

Annons:
I Ullånger finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Ullånger. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Ullånger som du är nöjd med kan du se dig om i Västernorrland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Ullånger hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Ullånger.

Lägenhet i Ullånger - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Ullånger som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Ullånger.

Lennart Wiberg Fastigheter
Fjällv. 1 -A
870 32 ULLÅNGER

Annons:


Lär dig mer om Ullånger - korta fakta

Ullånger / Sundbron är en tätort, tillika kyrkby i Ullångers socken i Kramfors kommun. Orten genomkorsas av E4 och ligger vid den inre delen av Ullångersfjärden.

Yta: 97,76 hektar
Invånarantal: 626, år 2010

Pris på bostadsrätter i Ullånger

Eftersom priset på en bostadsrätt i Ullånger varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Ullånger för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Ullånger.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Ullånger som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västernorrland.