Lägenheter och bostadsrätter i Timrå

Hitta en lägenhet i Timrå

Annons:
I Timrå finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 6 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Timrå. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Timrå som du är nöjd med kan du se dig om i Västernorrland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Timrå hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Timrå.

Lägenhet i Timrå - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Timrå som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Timrå.

Timråbo, AB
Köpmang. 31
861 31 TIMRÅ


HSB Brf Örnen
Kungsv.
861 35 TIMRÅ


Cbh Förvaltning AB
Terminalv. 30
861 36 Timrå


Adeator Fastigheter 2 AB
Terminalv. 30
861 36 Timrå


Adeator Fastigheter 5 AB
Terminalv. 30
861 36 Timrå


Förvaltningsgruppen Nord AB
Svartgrindsv. 1
861 33 TIMRÅ

Annons:


Lär dig mer om Timrå - korta fakta

Timrå är en tätort som är centralort i Timrå kommun i Medelpad och Västernorrlands län. I norra Vivsta grundades 1798 Vivstavarv (Wifstavarfs AB) som skeppsvarv, som under årens lopp utvecklades till ett modernt pappersbruk.

Yta: 1 202,53 hektar
Invånarantal: 10443, år 2010

Pris på bostadsrätter i Timrå

Eftersom priset på en bostadsrätt i Timrå varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Timrå för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Timrå.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Timrå som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västernorrland.