Faculta Fastigheter AB - ett bostadsföretag som kan hjälpa dig med lägenhet

Lägenhet - Faculta Fastigheter AB

Annons:
Faculta Fastigheter AB är ett företag eller verksamhet i Sundsvall som sysslar med lägenheter i någon form, t.ex. som hyresvärd, bostadsrättsförening eller bostadsföretag. För att få reda på om Faculta Fastigheter AB har några lediga lägenheter i Sundsvall kan du använda kontaktuppgifterna nedan för att kontakta dom. Om du inte hittar någon passande lägenhet hos Faculta Fastigheter AB i Sundsvall rekommenderar vi att du tar kontakt med något annat företag i Västernorrland som sysslar med lägenheter.

För att få den bästa bilden över lediga lägenheter i Sundsvall samt se vilka bostadsrätter som är till salu i Sundsvall så rekommenderar vi att du kontaktar flera företag än Faculta Fastigheter AB som arbetar med lägenheter. När det gäller bostadsrättsföreningar kan det också vara bra att kontakta andra i föreningen för att få insikt i hur trevlig föreningen är.

Kontaktuppgifter för Faculta Fastigheter AB

Faculta Fastigheter AB
060 - 19 66 90Annons:


Karta och vägbeskrivning till Faculta Fastigheter AB

Om du vill besöka Faculta Fastigheter AB kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.Kommenterat om Faculta Fastigheter AB i Sundsvall


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bostadsföretag och hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.