Lägenheter och bostadsrätter i Ramsele

Hitta en lägenhet i Ramsele

Annons:
I Ramsele finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Ramsele. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Ramsele som du är nöjd med kan du se dig om i Västernorrland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Ramsele hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Ramsele.

Lägenhet i Ramsele - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Ramsele som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Ramsele.

Ramsele Fastighet och Värdepapperförvaltning AB
Torgg. 1
880 40 RAMSELE

Annons:


Lär dig mer om Ramsele - korta fakta

Ramsele är en tätort i Sollefteå kommun och kyrkbyn i Ramsele socken, belägen vid Faxälven och länsväg 331. Riksarkivets avdelning SVAR (Svensk arkivinformation) har sitt kontor här.

Yta: 196,67 hektar
Invånarantal: 968, år 2010

Pris på bostadsrätter i Ramsele

Eftersom priset på en bostadsrätt i Ramsele varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Ramsele för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Ramsele.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Ramsele som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västernorrland.