Lägenheter och bostadsrätter i Örnsköldsvik

Hitta en lägenhet i Örnsköldsvik

Annons:
I Örnsköldsvik finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 11 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Örnsköldsvik. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Örnsköldsvik som du är nöjd med kan du se dig om i Västernorrland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Örnsköldsvik hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Örnsköldsvik.

Lägenhet i Örnsköldsvik - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Örnsköldsvik som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Örnsköldsvik.

Nybergs Fastigheter & Förvaltning AB
Sjög. 1 A
891 60 ÖRNSKÖLDSVIK


Backmans Fastighets- & Företagsutveckling AB
Storg. 12 A
891 33 ÖRNSKÖLDSVIK


Övikshem AB
Sjög. 4 A
891 60 ÖRNSKÖLDSVIK


Riksbyggen
Storg. 49
891 34 örnsköldsvik


Peab
Ångermanlandsg. 28 A
891 38 örnsköldsvik


HSB Södra Norrland
Nyg. 6 A
891 33 ÖRNSKÖLDSVIK


SkandiaMäklarna
Hamng. 13
891 33 ÖRNSKÖLDSVIK


Pm Bostäder AB
Nytorgsg. 3 B
891 34 örnsköldsvik


Nyberg, Fredrik
Ångermanlandsg. 12 B
891 35 ÖRNSKÖLDSVIK


Qmp Fastighet AB
Fågelsångsv. 12
891 41 örnsköldsvik


Eko Bostäder
Bromsv. 5
891 60 ÖRNSKÖLDSVIK

Annons:


Lär dig mer om Örnsköldsvik - korta fakta

Örnsköldsvik är en tätort och centralort i Örnsköldsviks kommun i Västernorrlands län, i Nolaskogsområdet i landskapet Ångermanland och ligger vid Moälvens utlopp i Bottenhavet. Örnsköldsvik är en företagstät kommun med många internationella företag, stark företagandetradition och stort utvecklingsfokus.

Yta: 2 440,24 hektar
Invånarantal: 28991, år 2010

Pris på bostadsrätter i Örnsköldsvik

Eftersom priset på en bostadsrätt i Örnsköldsvik varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Örnsköldsvik för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Örnsköldsvik.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Örnsköldsvik som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västernorrland.